torsdag den 29. december 2011

27.12.11





Skjorten fra Røde Kors kom i brug i tirsdags, da jeg var samlet med Helene og Maria på Ulla Terkelsen London i Vestbyen. Det var mit andet besøg på Caféen og jeg er allerede fan af Ulla ( ja vi er allerede på fornavn) ;)
Ulla bliver vist uden tvivl vores nye stamsted, nu hvor Ib René Cairo er lukket. Men der går vist lidt rygter om, at Ib René åbner igen, men I ved med rygter, de er aldrig til at blive kloge på! :)

Ikke desto mindre så blev dette mit outfit og jeg beklager det lidt underligt ansigtsudtryk på billede 2, I have no idea what I'm thinking :)

Nu vil jeg ned og have årets sidste grønlangkål og så er det vist snart tid til lidt mad bloggeri her på bloggen! :)  

onsdag den 28. december 2011

De famøse julegaver :)

Som jer andre er jeg også blevet så begavet i år :)
Men dette år bød ikke på "flyt hjemmefra ting" som de forrige år har budt på, men derimod ønskede jeg mig ting, som jeg ved, jeg ikke får råd til, når jeg først er flyttet :) 

  • Et gavekort på special designet løbesko - WIN! :)
  • Newline Dry N comfort Thigts
  • Nike-running langærmet Dri-fit løbeshirt i lilla
  • Nike-running kortærmet Dri-fit løbe t-shirt i rød
  • Euphoria parfume fra Calvin Klein
  • Bodyshop body butter & shower gel m. Candied Ginger
  • Bog om digital foto
  • Spil - Ego - Hvem er jeg?
  • Rød universal kniv fra Scanpan
  • Kagedåse i lilla med egern.
  • Jigsaw øreringe m. sart lysesøde stjerner
  • Chili te
  • Håndcreme fra Bodyshop m. Almond
  • Spil Bezzerwisser fra Dronninglund sygehus
Jeg er rigtig glad for alle de dejlige gaver! Især løbeudstyret, for nøj hvor er det dyrt! Især skoene bliver guld værd, da jeg døjer lidt med det ene knæ. Så nu kan jeg rigtig komme i gang med løbningen :)
Og bogen om digital foto var ikke på min ønskeseddel, men tror helt bestemt at jeg får stor glæde af den! :)
Spillet Ego har jeg hørt meget positivt om, og der er allerede en aftale i hus med et par venner, hvor der skal spilles og drikkes rødvin :) 


Dagen i dag står på AFSLAPNING! I dag er den eneste dag mellem jul og nytår, hvor jeg ikke skal arbejde eller har planer. Og så har min bror også fødselsdag i dag, STORT TILLYKKE! :)
Så hvis jeg kan tage mig sammen til det, så skal jeg finde 70 siders litteratur til mit pensum, så har jeg fået læst det jeg skal i dette modul, men det er som om, at skrive lister om ens sager og putte det i flyttekasser er lidt sjovere :) 

Er I andre startet på job igen? Eller kan I nyde årets sidste dage med fridage ?  :)


tirsdag den 27. december 2011

Juletræets med sit pynt venter på vi får begyndt ..









Gammel julepynt som min mor fik af hendes bedstemor, da hun var barn.. 

Et lille udvalg af pynten på træet, da det er svært og se på billedet af træet, hvordan pynten ser ud. :)

Jeg håber I alle har haft nogle dejlige juledage.. Min jul har været som den stort set altid er, fyld med arbejde og hygge.. Jeg var på arbejde d. 25 og 26, men den 26 tog en uventet drejning, da der kom en sygemelding, så jeg tog en dobbelt vagt = meget gode penge - knap så meget julehygge.. 
Og gaverne i år har været super gode! Jeg ønskede mig ikke noget "flyt hjemme fra ting", da jeg ikke havde fået lejligheden, da folk fik min ønskeseddel og så har jeg næsten alt til køkkenet jeg skal bruge, bortset fra gryder og pander. Derimod fik jeg en masse, som jeg ikke har råd til, når jeg flytter hjemmefra..
Indlæg om det i morgen, da dette indlæg ellers bliver alt for langt :)
I får lige et par stemningsbilleder dog uden mad. Men vi ved vel alle hvordan en stegt and, rødkål, brunede kartofler og sovs ser ud ;)






lørdag den 24. december 2011

GLÆDELIG JUL!




Glædelig jul alle sammen! :)
Sådan her startede min morgen med hygge ved morgenbordet, hvor der var blødkogte æg, hjemmelavet rullepølse, den bedste slagter spegepølse, hjemmelavet grape marmelade og ost.
Nu er jeg rykket ind i stuen, hvor jeg kigger på vores flotte træ, men det er svært at tage billeder af, jeg prøver senere, når lyset er kommet ind i stuen.

Lige nu sidder jeg stadig i nattøj, tv'et kører med film og jeg prøver og tage mig sammen til at læse lidt selvpensum, som skal afleveres efter nytår - men hyggen overtager vist i dag :) 

I morgen og d. 26 står på arbejde, så der kommer penge i kassen igen til møbler :) Min konto får det ikke godt i januar, da min bilforsikring kommer, min bil skal synes, der skal købes møbler til det nye modul, der skal betales indskud samt. møbler til lejligheden - og så har jeg næsten intet til køkkenet ud over stel, så jeg skal bruge mange penge i januar - men sådan synes jeg altid januar er, desværre.. 


Men nu vil jeg kigge jeres dejlige blogs igennem og så vil jeg ønske jer en rigtig glædelig jul og godt nytår! <3 
Vi blogges ved om et par dage ca :) 

tirsdag den 20. december 2011

Julestemningen er ..

så småt ved at være hos mig også. Plejer og være 100 % jule-menneske, men denne her gang, er der al for meget som fylder i mit hoved. DOG har jeg fået pyntet mit værelse op i starten af december, men har ikke fået vist noget af mit jul her på bloggen - det jeg er mest glad for er min trollegren m. pynt :)







Dagen i dag har stået på hyggemorgen inden jeg skulle til seminar på Hjørring sygehus, personligt er jeg ikke stor fan af seminar, jeg vil meget hellere bruge tiden på min afdeling og lære noget, men det skal vi have. I morgen er det min opgave som skal snakkes om på seminar, da det blev aflyst i starten af december.
Derefter tog jeg ud og købte de sidste julegaver samt fødselsdagsgaver til min bror, hvor er det skønt at have det overstået! :)
Og nu står den på læsning af hjerte-kar-sygdomme og et lille 5 min oplæg skal laves til i morgen.. Ser frem til torsdag kl. 15 hvor jeg går på juleferie! :D

OG OG OG OG !!!
JEG FIK LEJLIGHEDEN IGÅR! Så nu vare det ikke længe før I kommer til at høre lidt om møbler, Ikea og flytning på bloggen - kan overtage den omkring d. 15 jan - 1 feb, så det er snart!! :) Yai! 

Og nu sner der endda også - ih så hyggeligt :)
Nu vil jeg vende tilbage til "atrieflimmer og andre supraventrikulære rytmeforstyrrelser" - lyder dét ikke spændende? ;) Heldigvis har jeg varm kaffe og et par julesmåkager til og holde mig med selvskab :)

God dag readers! :)

mandag den 19. december 2011

Gnocchi med svampe og salvie..


Denne lækre opskrift er fra Jamie Oliver - sådan bliver du en bedre kok.. Som I nok ved, så er jeg en stor fan af Jamie Oliver og finder ofte inspiration hos ham. Så da jeg fandt friske gnocchi i vores lokale superbest, ja så skulle de altså med hjem - og tror jeg kører hen efter nogle flere, for har udset endnu en opskrift ;) 

Opskrift:
  • færdig købt gnocchi for 4 pers.
  • ca 150 g blandede svampe, jeg brugte østershatte og shitake
  • olivenolie
  • 1/2 chili, fint hakket
  • 1 fed hvidløg
  • havsalt og friskkværnet peber
  • 1 lille klat smør
  • 1 1/2 dl grønsagsfond eller vand
  • 1 lille håndfuld grofthakket salvie (jeg brugte tørret, smagte upåklageligt)
Kog gnocchierne som anvist på pakken..
Rens svampene hvis nødvendigt og skær i mellem stykker. Varm en pande med olivenolie og steg svampene i 2-3 min. Tilsæt derefter chili, hvidløg, salt, peber og smør. Hæld fond/vand ved og lad sovsen småboble ved jævn varme i 5 min. Ved de kogte gnocchier i svampesovsen, men vær forsigtig! Ellers bliver de til mos. kom salvien i til sidst. Riv lidt parmesanost over og server..
Det smager mums!
Synes især at østershatte og shitake passer lækkert hertil, da de har en god kraftig smag lidt ala kød.. 






søndag den 18. december 2011

Yesterdays dinner..


Gnocchi m. østershatte og shitake svampe, små farsbrød m. bacon og tomatsalat - mums :) Så selvom farsbrød plejer og være en "kedelig" spise, så piftede den friske tomatsalat samt gnocchien det op :) 
Opskrift skal nok komme :)




Dagen i dag har stået på julefrokost med familien på fars side, det har været rigtig hyggeligt og det var første gang i 4-5 år jeg var med, da det altid falder i min arbejdsweekend, så det var skønt og være med til festlighederne :) 


I morgen bliver forhåbelig en suveræn dag! Jeg er i praktik fra 7-15, håber jeg kan få før fri, da der kommer en mellem 12-15 og kigger på min hoppe plag, og kl. 16 skal jeg kigge på lejlighed, hvor jeg er nr. 1 i køen! :D Åh hvor jeg håber, at heldet er med mig i morgen! 
Vil I ikke være søde og krydse fingre for mig, piger? :) 


Håber jeres weekend har været dejlig.. :)

fredag den 16. december 2011

Jeg er i live!

Endnu engang undskyld! Åh hvor er jeg en dårlig blogger og det huer mig ikke! Jeg savner at blogge, men jeg har bare ikke tiden lige pt, selvom jeg har en masse på hjertet. Ikke engang dette indlæg har jeg rigtig tid til, det er skrækkeligt! 
Der sker så meget omkring mig lige nu. I dag skal jeg i aftenvagt på sygehuset, så jeg skal køre kl 14.15 og er lige kommet ind af døren efter et besøg hos lægen, og kom afsted uden at få morgenmad - så er den altså gal her hos mig, for morgenmad er det vigtigste måltid i løbet af min dag. 

Min smukke kjole fra Zara er kommet, men er meget i tvivl om jeg skal beholde den. Den er gudesmuk - men så er der et lille "slidt" mærke ved lynlåsen i siden, og jeg er bange for at den vil komme til og løbe. Og når jeg får tabt de sidste 10-15 kg, så er den al for stor, og så synes jeg altså at den er for dyr til og beholde, har trods alt givet 750 kr i alt.

Derudover fik jeg IKKE lejligheden desværre, selvom den var perfekt, men det synes rigtig mange og jeg var nr. 3 i køen, surt! Men ikke desto mindre skal jeg se en lejlighed på mandag + der kommer en som er meget interesseret i at købe min hest på mandag - håber virkelig de vil have hende, så kan jeg flytte med god samvittighed! Så piger, kryds fingre mandag! :) 

I morgen regner jeg med at jeg skal i køkkenet, det bliver noget med Jamie og Gnocchi, er jeg ret sikker på, så hvis det hele går efter planen, så kommer der en opskrift lørdag eller søndag :) 


En masse snak herfra uden billeder, men jeg lover at jeg vender stærkt tilbage! Men nu må jeg heller vende stærkt tilbage til bøgerne + kaffe inden jeg skal i praktik :)

Ha' en dejlig fredag, piger! :)

mandag den 12. december 2011

Bong bong hendes HÅR ..

hopper op og ned når hun hår .. Bong bong. :)
Den sang passer ret godt på mit hår lige nu.. Jeg er SÅ glad for mine krøller, og som Maj spurgte om, så har jeg kun naturligt fald, så jeg får permanentet håret lige for tiden :)
Mine krøller skal lige falde lidt ned, men de kommer til og få mere fylde i toppen, da frisøren føntørrede mit hår meget anderledes end jeg er vant til.. Så det bliver lidt ala en mild afro her i starten :)
I får lige et billede fra i morges (gud hvor er det svært at tage billeder, når der er så mørkt!) og så får I et fra nu :) 
Jeg prøvede at tage sådan I kunne se min nye skjorte i aktion, men alle billeder med selvudløser blev total sløret.. Så derfor dette lidt lettere anstrengte billede :)

Og nu med krøller - og meget orange hår og øjenbryn - tak dårlig lys :) Jeg er så glad for at min udgroning blev lavet, jeg troede jeg kunne vente til februar, men det kunne jeg altså ikke :)

Og så var jeg ude og se på en lejlighed tidligere i dag og den var perfekt! Den passer bare så godt til mig og jeg er helt solgt.. Men desværre er der nogle som har reserveret den til d. 15/12, så nu prøver jeg og ringer til udlejningsfirmaet i morgen og går all in.. Jeg må bare tilbyde at jeg kan overføre penge med det samme og komme og skrive under efter praktik. Har nemlig læst på deres hjemmeside at de går ind for "først til mølle" princip, selvom det ikke er særlig pænt og gøre overfor dem som har reserveret lejligheden.. Men hva fanden - jeg vil ha den! :)
Kryds fingre i morgen kl 10! :)
Noget jeg især glæder mig til ved at flytte er, at jeg kommer med flere mad indlæg, for som tiden er lige nu, så er det min mor, som er mest i køkkenet og så er det ikke meget jeg får blogget om mad, som ellers er min største passion ved blogging. 


Ha en dejlig aften! :)

Lige nu ..

Sidder jeg ved frisøren og får lavet krøller :)
I får resultatet og se senere - og kryds fingre kl 16.30, der skal jeg se på en lejlighed!


lørdag den 10. december 2011

Nytårs kjole?




Jeg er 2 sekunder fra at bestille denne smukke kjole fra Zara hjem til nytår.. Den koster 699 og er ret sikker på, at jeg vil blive utrolig glad for den. Den vil også være smuk til et bryllup ect.. 

Hvad synes I ?
Det eneste der taler imod er prisen, da jeg ikke modtager meget i SU da jeg stadig bor hjemme.. 



Edit: Kjolen er nu købt! :) Ih hvor jeg glæder mig til den dukker op!

fredag den 9. december 2011

Nyt design..


Jeg sidder med en varm kop kaffe og en af de lækre appelsiner, der er at finde i butikkerne i denne årstid, mens jeg nørkler med bloggens layout.
Jeg er virkelig ikke en computer freak, men jeg er ret godt tilfreds med layouttet indtil videre. Jeg har længe gerne ville lave det om, gøre det mere simpelt, og efter min give away hvor flere af jer foreslog dette, ja så var jeg endnu mere overbevidst..
Så nu skal jeg bare lige have fundet ud af og ligge Bloglovin' ind, da jeg kan læse at næste år kan vi ikke bruge google friend connect.. Men én ting af gangen :)



Ellers undskylder jeg for stilheden herinde.. Jeg får ikke taget mange billeder for tiden. Jeg kører hjemmefra kl 6.20 = mørkt! Og når jeg kommer hjem er der begyndt at blive mørkt.. Og så fylder praktik rigtig meget hos mig, men heldigvis går det bare SÅ godt! I dag har jeg været med til at modtage 2 patienter og næste gang er jeg klar til at modtage en patient alene (men med en støtte, hvis jeg skulle bruge dette) - jeg glæder mig helt vildt til at prøve dette! 
Ellers er jeg gået i intens træningsrutine igen. Jeg har holdt en pause i 1 mdr ca og det kunne mærkes, så nu er jeg i gang igen.. :)


Håber I får en dejlig weekend, om den så enten står på julefrokost, arbejde eller afslapning..
Min weekend står på læsning af frivilligt pensum i morgen og så skal jeg veninde-brunch på søndag! :)

torsdag den 8. december 2011

Gulerodssuppe m. pikant ost.




Dette er endnu en klassiker i mit køkken og det har denne suppe været i snart 5 år.. Jeg er vild med gulerøddernes sødme blandet med smagen af pikant ost, som gør den dejlig cremet. Og så er denne suppe en af mine "all time slankeretter" :)
Inspiration for suppen stammer fra en af DDV's bøger - Spis Dig Slank 2. Jeg har stort set alle bøgerne og har ofte fulgt DDV, men at følge deres program slavisk synes jeg ikke er optimalt, men det er en anden snak :)

Jeg skriver opskriften som jeg lavede den, men mængden er lidt usikker, da jeg bare putter en masse grønt i og så tilpasser vand derefter :)

Gulerodssuppe 3-4 pers:
  • 400 g reven gulerødder
  • 1 løg
  • 1 porrer (brug endelig det grønne = mindre spild og mere tekstur i suppen)
  • 2 hønsebouillonterninger
  • 7 dl vand
  • 200 g mager pikant ost
  • salt & peber.
Opløs bouillonterningerne i vandet. Svits de revne gulerødder i lidt af bouillonen, hvorefter porrer, løg og resten af bouillonen tilsættes. Koges i ca 5-6 min - eller indtil grønsagerne er møre. Tilsæt tilsidst osten og rør den helt ud. Krydre med salt og peber og jævn evt. suppen med lidt jævning, til suppen får den konsistens I ønsker :) 
Server som den er for den helt mager udgave eller spis lidt brød til, hvis I mangler lidt fylde.. Der er massere af protein i form af osten.. 

lørdag den 3. december 2011

Gårdagens genbrugs fund..






Disse sager var hvad jeg kom hjem med igår fra Røde Kors.. En fin lille smykke skål, en lille ring, smuk vase og en dejlig skjorte med korte ærmer..  Alt i alt kom jeg af med 80 kr.. 
Jeg glæder mig allerede til at få skjorten i brug, den er så dejlig blød.. Men hvis man spørger resten af familien, så synes de at den er hæslig og gammel-dame agtig, men jeg synes den er fiiiiin :)

fredag den 2. december 2011

Tøj item der dominerer mit klædeskab..

er skjorter .. 
Jeg kan ikke få skjorter nok, jeg er lidt af en "skjortoman", men de passer bare så godt til min figur og så kan de både være dejlig afslappet, men også piftes op til fest :)
Og her den anden dag, kom der muligvis 3 nye skjorter til klædeskabet - ups! :)


Denne nye lækre, luftige skjorte fra Vero er (sammen med den hvid/sorte fra selected femme) helt klart en favorit.. 


Mine skjorter indtil videre ;) 
Jeg har muligvis købt en ny i dag med korte ærmer - men den er lovlig, for den er fra Røde Kors - 45 kr og den er så dejlig :)
I får et indlæg i morgen om de 4 fund jeg gjorde mig i Røde Kors.. 


Og så er weekenden ellers skudt i gang - min weekend står på arbejde.. Så ikke det helt vilde der skal ske her :)
Hvad med hos jer?
Er det weekenden hvor december's første julefrokoster skal holdes? :)

torsdag den 1. december 2011

Random november fotos..










Lidt billeder fra november - sikke som tiden går stærkt for tiden! 
Tærten er en appelsin/marcipan/mandel tærte, som jeg lavede til min mors fødselsdag..
Nr 2 er laksefad med grønsager og tigerrejer - retten til min mors fødselsdag..
Og så er der lidt sugar cookies, min nye vase m. smukke roser.. En træt hundebims til min fødselsdag med sygeplejerskerne.. Og de sidste 2 billeder er gavebord.. Jeg har byttet Omaggio lysestagerne.. Skoene er en gave fra mig til mig :)