Sider

fredag den 20. maj 2011

Mozzarella-pesto fyldt kylling..

Blev min aftensmad igår.. Jeg var alene hjemme og ville lave noget lækkert, og noget som jeg sjældent får.
Havde købt en bøffel mozzarela for nogle dage siden og nu skulle den bruges..



Der skæres en lomme i kyllingen, fyldes med grøn pesto+3 skiver af mozzarellaen.


Læg parmaskinke oven på husholdningsfilm(det er nemmere at rulle kyllingen sammen så) og put et par klatter philadelphia på(rester) og rul sammen.


Resten af mozzarellaen skulle også bruges, så valgte at tage en snack peber, et tyndt lag rød pesto og osten oven på.

Kyllingen sættes i en varm ovn på 175 grader og skal have ca 20 min..
Peberen kom i ovnen 5 min efter og fik ca 15 min..
Jeg tog den nemme løsning mht. kartofler og valgte kartoffel kroketter.



Mør, saftig og lækre smage i kyllingen.
 Det er bestemt ikke sidste gang, jeg vil lave kylling på den her måde.. Tror at næste gang skal det laves sammen med et par venner :)

6 kommentarer:

  1. *savl*!! Det ser jo forrygende ud, Anne! Det må jeg prøve :-)

    Mange hilsner
    Birthe

    SvarSlet
  2. Hej Birthe :)
    Det kan virkelig anbefales :) Og så var det meget nemt, hvilket gør retten endnu bedre ;)

    SvarSlet
  3. Sikke en god måde at lave kylling på, det ser rigtig lækkert ud.

    SvarSlet
  4. Hej Anette :)
    Tak skal du have :)
    Og det er utrolig nemt at lave, der er mange variationer at gå i gang med ..

    SvarSlet
  5. Det ser super lækkert ud men mangler mængderne

    SvarSlet
  6. Lavede dette til min hjemkundskabs eksamen 1,5 år siden, fik 12 ;-)

    SvarSlet

Dejligt med en kommentar. Skriv og spørg endelig.